Ut å reise? Trenger du rutetabeller?
Her finner du rutetabeller bl.a fra NSB.
.
ferjerute.no
Informasjon om og rutetider for ferje mellom Stord og Bergen i Hordaland på Vestland.
          Arsvågen - Mortavika                     Fedje           ferjeruter Møre og Romsdal           Stord - Bergen          
.

Ferjeruter Stord Bergen

Fjord1 trafikkerer sambandet Stord - Bergen. Sambandet er muligens bedre kjent under navnet Halhjem - Sandvikvåg eller motsatt. Domenet fergerute.no gir mer informasjon om sambandet. Her finner du også lenke til ferjeruter for Stord - Bergen. Sambandet er en del av E39, som strekker seg fra Kristiansand til Trondheim via Vestlandet. Du finner også lenker til andre viktige fergeruter i Norge på samme siden.

I Telemark finner du Norges nest største by, Bergen.

Lenger ned på sida finner du sida finner du flere ferjeruter for Telemark, i tillegg til lenker til andre rutetider for Telemark.. .

Ferjetider for Telemark

Selv lange turer med ferje kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi relativt godt utbygd rutetilbud for ferjer - også i, til og fra Telemark.

På dette websteder finner du lenker til noen av ferjetidene som gjelder for Telemark.

Her finner du flere ferjeruter eller lenker til flere ferjeruter for Telemark:

. .

Rutetider for Telemark

Uansett hva målet med en reise til Telemark er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Telemark nå og hvordan er været i Telemark nå?

For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både busstider og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

e-postkatalogen.no
I e-postkatalogen.no finner du e-postadresser til personer, organisasjoner, lag og foreninger - katalogen hvor du selv kan legge til, endre og slette dine oppføringer. Dersom du har e-postadresse kan du registrere deg her. Tjenesten er gratis.
Søk i e-postkatalogen.no
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023