Ut å reise? Trenger du rutetabeller?
Her finner du rutetabeller bl.a fra NSB.
.
ferjerute.no
Ferjetider for Møre og Romsdal, i første rekke. Rutetider for ferjer i Møre og Romsdal og for Rogaland. Her trafikkerer Fjord1 og Norled.
          Arsvågen - Mortavika                     Fedje           ferjeruter Møre og Romsdal           Stord - Bergen          
.

Ferjeruter for Norge

Her finner du informasjon om bl.a. følgende:

Fjord1 trafikkerer 15 - 20 ferjesamband i Møre og Romsdal, Norled trafikker omkring 6 ferjesamband. Fjord1 driver for eksempel ferjene mellom Molde og Sekken og mellom Molde og Vestnes. Geiranger - Hellesylt trafikkeres også av Fjord1. Norled har ferje mellom Folkestad og Volda og mellom Volda og Lauvstad. Norled trafikker også noen andre ferjestrekninger.

I Rogaland trafikkerer Fjord1 strekningen Arsvågen - Mortavika. Sambandet er en del av E39 og gir forbindelse mellom Stavanger-regionen og Haugesundsområdet og videre nordover mot Bergen.

I tabellen over finner du lenke til ferjeruter for Møre og Romsdal og for Arsvågen - Mortavika. Lenger ned på sida finner du lenker til ferjeruter for Norge.. .

Ferjetider for Norge

Selv lange turer med ferje kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi relativt godt utbygd rutetilbud for ferjer - også i, til og fra Norge.

På dette websteder finner du lenker til noen av ferjetidene som gjelder for Norge.

Her finner du flere ferjeruter eller lenker til flere ferjeruter for Norge:

. .

Rutetider for Norge

Uansett hva målet med en reise til Norge er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Norge nå og hvordan er været i Norge nå?

For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både busstider og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

e-postkatalogen.no
I e-postkatalogen.no finner du e-postadresser til personer, organisasjoner, lag og foreninger - katalogen hvor du selv kan legge til, endre og slette dine oppføringer. Dersom du har e-postadresse kan du registrere deg her. Tjenesten er gratis.
Søk i e-postkatalogen.no
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023